Opstaldning / hestepension

Jeg tilbyder opstaldning til alle typer af heste med hestevelfærd i fokus.

Jeg har en mission om at skabe et sted til dig og din hest, hvor der er ro og plads til at du kan udfolde dig indenfor din egen genre af hesteverdenen, hvad enten det er dressur, agility, spring, alrid, turridning eller noget helt andet. Hestenes trivsel bliver vægtet meget højt og det samme gør vores sociale sammenhold på stedet :-) vi behandler hestene ordentligt og tager hensyn til deres naturlige instinkter og adfærd, hvilket stråler igennem i vores stalddesign, folde og management.

Vi tilbyder:

 • Opstaldning i løsdrift i stor nybygget hestevenlig og dejlig lys stald.
 • Stisystemer efter vandrefold/“Paddock Paradise” principperne med minimalt græs.
 • Grovfoder 24/7/365 i foderstationer med fast og tørt underlag året rundt. Pt. får de afmålt wrap med analyse 2x dagligt og halm hele døgnet.
 • Kønsopdelte flokke.
 • Sliksten, tang og grene m.m. på folden.
 • Adgang til store græsfolde til de heste, der kan tåle det.
 • Drænet 20 x 60 ridebane med lys, der kan bruges det meste af året.
 • 1x daglig fodring med krybbefoder, som man selv medbringer.
 • Springmateriale, madrasser og agility-/ponygamesudstyr.
 • Fine turmuligheder.
 • Gode striglepladser, vandspiltov, mulighed for sygeboks m. lille fold m.m.
 • Lækker sadelrum med stort skab til dine ting

Vi forventer:

 • Engagenemt i din hest, vores værdier og sociale arrangementer på stedet.
 • Hjælp i turnusordning med øvrige opstaldere til mugning af vandrefolden, fodring og andre opgaver, cirka 2 timer/ugen.
 • Deltagelse i minimum to årlige “samarbejdsdage”, hvor vi vedligeholder gården og bygger nye ting og faciliteter til hestene.

Vi er placeret lige udenfor Stilling (500 meter fra byskiltet), i lækre omgivelser, 3,5 km fra Skanderborg N afkørslen og under 10 minutter på cykel fra Højvangen i Skanderborg og 20 minutter fra Aarhus C.

Faciliteter

Her kan du se nogle af vores faciliteter.

Stor nybygget løsdrift

Hestevenlig løsdrift med mange udgange, godt udsyn og massere af luftcirkulation pga vinduer med vindbrydende net. Løsdriften er strøet med hamp og træpiller. I stalden er der 2 store løsdrifte samt 4 striglepladser/bokse, vandspiltov, foderrum samt sadelrum.

Ridebane

Stor 20x60 ridebane med sand i toplaget. Den er godt drænet og med lys, så man også kan arbejde om aftenen. Der er forskelligt spring- og agility udstyr som må benyttes, lige så tosset man vil.

Løsspringning m.m.

Om sommeren holder vi jævnligt løsspringning sammen. Ud over det er vi glade for fælles træning, fx agility eller turridning.

Stisystemer/vandrefold

Hestenes folde er indrettet som stisystemer. Det giver hestene mulighed for at bevæge sig over større arealer, men minimerer græsset. Hver flok har cirka 1 km sti til rådighed.

0-græs politik

Som udgangspunkt får hestene her ikke græs da flere af hestene er tidligere forfangne heste eller heste med EMS etc, som har stor gavn af at leve stort set uden græs til rådighed. Vi har dog nogle store græsmarker, som man er velkommen til at lukke sin hest ud på. Om vinteren, når græsset har stoppet sin vækst, bliver der åbnet for midterstykkerne for at give hestene mulighed for at motionere, lege og tage nogle gode galopper på trods af mudrede stier.

Gode turmuligheder

I området har vi gode turmuligheder hvor det meste foregår på skovstier og grusveje. I nærheden har vi også både Skanderborg og Stilling sø, som man kan bade i med hestene og vi har kort afstand til terrænbanen hos Skårup Overgård.

Priserne pr. 1/6-2018

Pony: 1550,- kr.
Hest: 1800,- kr.

Alle priserne er inkl. moms.

Høhotel

Fra sæsonen 2019 tilbyder vi mulighed for at have hesten til at overnatte i boks eller på fold. Det er fx ideelt hvis du skal ride military på Skårup Overgård, og ønsker at give din hest mulighed for at strække benene og være væk fra alt tumulten.

Pris pr nat er 100,- kr inkl. wrap.

Boksen skal efterlades rengjort og i ordentlig stand.

Har du problemer 2