Drømmer du om samhørighed og harmoni med din hest?

Følelsen af, at hesten læser dine tanker?

Roen i, at du ved din krop gør det bedste den kan?   

 

Rytterfejl er fejl i vores opstilling, der har en stor betydning for hvordan vores hest kan arbejde under og med os. Med disse rytterfejl - opstillingsfejl - følger nemlig spændinger og låsninger i din krop, som afspejler sig direkte i din hests krop og bevægelsesmønster. Og så kan ridning være uhensigtsmæssigt for din hests udvikling og velvære.

Ridning kan være styrkende, opbyggende og sundt - men det kræver, at din hest får de bedste betingelser. Ved at blive opmærksom på dine rytterfejl - og rette op på dem - giver du din hest de bedste forudsætninger.

Har disse råd aldrig virket for dig i mere end 1 minut ad gangen?

"Hænderne på højkant!"

"Ned med hælene!"

"Kig op!"

"Ret dig op!"

Så er du ikke alene. De prøver at rette et symptom og holder ikke ved.

Med "De Hyppigste Rytterfejl - og hvordan du retter op på dem" lærer du at rette den underliggende årsag, så du ikke skal bøvle mere.

Slut med bøvl - ja tak til minikurset og en bedre opstilling!

 

 

Design uden navn (17)

Du får hemmeligheden bag hvorfor du ikke må kigge ned og samtidigt får du serveret et vigtigt redskab, du ikke kan ride uden, hvis du vil være en god rytter!

5
6

Du får mine simple (men ukendte) tips, der retter dine hænder op "for good"! Disse tips virker - også selvom du har haft denne dårlige vane i mange år og har forsøgt at rette op på det uendeligt mange gange. Slip for at tænke mere på hænderne, få en flottere opstilling og brug energien på alt det sjove i ridningen.

Find ud af hvorfor det er skadeligt for din ridning at skubbe dine hæle ned - hvis altså du ønsker at ride din hest for sæde og ben!

7
8

 

Lær hemmeligheden bag forvandlingen af dig selv fra at være en klods for din hests frie bevægelser til din hests bedste hjælper.

Glade Ekvipager

“Fine lektioner. Løsnede min krop op idag inden rid med dine øvelser👍 Og mega fokus på øjne hænder centrering!”

Glade Ekvipager

“Tak for god video, øvelser og inspiration 🐴🐴👍”

Glade Ekvipager

“Super gode værktøjer både i går og i dag.”

Glade Ekvipager

“Tak også for dagens øvelse. Jeg kender den fra Ryttertræning men det er et god fif at lave den inden ridning med en træktov!”

4 hurtige lektioner over 4 dage - eller når det passer dig

Runde-ikoner-hjemmeside-39--edited

Minikurset indeholder


  • 4 lektioner, med en lille video på lidt over 10 minutter, hvor du lærer hvorfor din krop gør som den gør - og hvor du får mine bedste teknikker til at rette op på rytterfejlen.


  • En lille bonus med en træningsvideo med få særligt udvalgte simple, hurtige og effektive øvelser, der styrker og løsner din krop op, så du fysisk er i stand til at få en bedre opstilling og slippe af med dine rytterfejl.


  • En optagelse fra Facebook-live med spørgsmål og uddybelse af dagens lektion.


  • Mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte videoer i kommentarfelt under videoerne.

    OG! Du beholder adgang til hele minikurset lige så længe det eksisterer - du kan dermed se det igen og igen og vende tilbage til det senere.

Invester i din ridning med 4 korte og simple lektioner for

kun 299,- kr

(Det er mindre end hvad en ridetime koster - og hvor mange af dem har ikke været brugt på at din underviser har råbt efter dig for at korrigere din opstilling - uden effekt?!)

Ja tak - jeg vil også have et par hurtige og effektive løsninger, der fjerner mine rytterfejl!

Runde ikoner hjemmeside (4)
Glade Ekvipager

“... vil bare sige, at jeg sætter stor pris på, at du også komme med den fysiologiske forklaring. Jeg elsker når forklaringer kommer helt der ned, hvor det er fysikkens regler, som ligger til baggrund for noget man skal - og ikke bare fordi det er en "kollektiv vedtaget sandhed". 🙂”

Glade Ekvipager

“Tak for god træning! I det hele taget tak for et godt minikursus, der er helt sikkert lidt der skal fokus på fra min side 😀🐴”

Glade Ekvipager

“Jeg lavede øvelsen med træktovet inden jeg satte mig op i dag og jeg kunne mærke en forskel allerede 😀 Og så med fokus på at se op efter lektionen igår 👍🏻”

Glade Ekvipager

“Jeg holdt fokus på hovedet og øjnene i dag til undervisning.. og med dine øvelser inden start og fokus på fokuspunkter fremfor kigge på manen, så skal jeg da godt nok love for at jeg virkelig kunne mærke en forskel og sad helt anderledes og rolig i sadlen 👌👌”

Din guide til at slippe af med dine rytterfejl

Jeg hedder Julie Herold og jeg har siden 2013 hjulpet ryttere med at skabe et harmonisk partnerskab med deres heste.

Min passion ligger særligt på rytterens påvirkning af hestens krop - hvad enten den er tiltænkt eller ej.

Med en baggrund som human fysioterapeut og tidligere Centreret Ridning instruktør ser jeg en del utilsigtede påvirkninger, som jeg her hjælper dig med at slippe af med.

God fornøjelse med minikurset!

Runde ikoner hjemmeside (25)