Få styr på din krop og bliv en bedre rytter

 

Træn din krop med Glade Ekvipagers 12 ugers Ryttertræningsprogram og mærk forskellen i din ridning

 

 

STYRK DIN SMIDIGHED
AKTIVER DIN CORE
FORBEDR DIN RIDNING

Hvor mange af disse ting genkender du når du rider?

 • Hesten falder ind og ud af volten
 • Du er bange for om din krop begrænser din hests bevægelser
 • Du har svært ved at følge din hest i nedsidning
 • Dit bækken føles uens eller skævt
 • Du sidder skævt på din hest eller sadlen ligger skævt efter endt ridetur
 • Du ønsker at forbedre specifikke øvelser
 • Du oplever, at der er volteforskel i din eller din hests krop
 • Du er bekymret om din skævhed bliver overført til din hest
 • Du knækker sammen i siden
 • Du trænger til en bedre balance
Julie Herold

“Selv om jeg ikke er nået så langt og trænet så intenst som jeg havde planlagt, så kan jeg mærke en forbedring i min krop. Især min højre hofte har drillet mig når jeg rider og på nogen heste får jeg ondt i den - det er ved at blive bedre nu 👍”

Rideinstruktør fra OnlineRideskole.dk

Julie Herold

“Den kropslige læring jeg har fået har været vidunderlig. Jeg har i lang tid modtaget undervisning, men træningen af mig har løftet mit niveau som rytter og givet mig en forståelse for hvordan jeg skal bruge min krop når jeg rider. Jeg kan nu bruge mine ben og arme uafhængigt af mit sæde og styre hesten med min core og mit sæde frem for mine tøjler.”

Fritidsrytter

Få en bedre kropsfornemmelse

En bedre kropsfornemmelse vil hjælpe dig til at blive mere præcis i din signalgivning og du vil komme til at sidde mere lige og påvirke din hest mere symmetrisk.

Rid med din krop

I løbet af de 12 ugers træning vil du blive smidigere, stærkere i din core og mere bevidst om hvad du skal hvornår - og resultatet er, at du kommer til at ride mere med dit sæde og mindre med dine tøjler.

Løs dine ridetekniske udfordringer

Ved at starte i din krop og træne den kan mange af de udfordringer du oplever i ridningen løses - med større rideglæde for dig og din hest som følge.

Ryttertræning er udviklet af en fysioterapeut

Jeg hedder Julie Herold og er uddannet fysioterapeut. Jeg driver Glade Ekvipager, hvori jeg arbejder med ryttere både i klinikken, til træning og ude i "felten" med hele ekvipagen. Jeg er også snart færdig med første del af min master i veterinær fysioterapi (fysioterapi til dyr) hos Liverpool Universitet.

Gennem mine mange års studier, uddannelser og praktisk erfaring med fysioterapi og undervisning i ridning er det tydeligt for mig hvor vi bedst kan hjælpe vores heste - og det er ved at starte hos os selv.

Derfor er dette online Ryttertræning kommet til livs baseret på alle mine erfaringer og det garanterer dig kvalitet.

Untitled 1
Julie Herold

“Jeg nyder træningen så meget! Især mobilitetstræningen. Jeg kan mærke, at jeg allerede er blevet både stærkere og smidigere. Jeg glæder mig altid, til træningen - selvom det er kun på video, glæder jeg mig til at se Julie. ”

Islandshesterytter

Julie Herold

“Supergode og velbeskrevne øvelser og god og nærværende instruktion - det føles som om du er i samme rum som Julie. Og det virker! Efter 6 uger fandt jeg ud af at jeg var blevet stærkere og kunne nogle ting jeg ikke har kunnet i flere år!”

Islandshesterytter

Alt det praktiske . . .

Når du tilmelder dig Ryttertræning får du: 

 • 12 ugers nøje tilrettelagt træning
 • 2 træningsvideoer á cirka 25 minutter/stk hver uge
 • Arbejdsark til evaluering af dine træningsfremskridt
 • Live spørgesessioner på Zoom
 • Adgang til materialet lige så længe kurset eksisterer
 • Diverse ekstra materiale som opvarmninger, vejrtrækningsøvelser, afspændingssessioner m.m.

Vigtige datoer:

3/6 kl.19.30: Kick-off og målsætninger via Zoom

6/6 kl.07.00: Første uges indhold frigives

10/6 kl.19.30: Spørgesession 1 via Zoom

1/7 kl.19.30: Spørgesession 2 via Zoom

29/7 kl.19.30: Spørgesession 3 via Zoom

26/8 kl.20.00: Afslutningsrunde + evaluering på træningsmål

Q&A

Her er nogle ofte stillede spørgsmål - og finder du ikke det svar, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte mig!

Virker online træning?

Jeg ved at mange er bekymrede for om de får nok udbytte ud af online træning - måske sidder du også med den bekymring?

Som du kan læse af nogle af de tidligere deltagere her på siden, så føles det som at vi er i samme rum når du træner.

Det kræver dedikation fra dig, at få skemalagt hvornår du skal træne, men ud over det lover jeg, at du får kvalitets-indhold. Jeg har undervist i holdtræning i mange år og kender de typiske fejl i øvelserne og hvordan de skal rettes uden at jeg lægger hænder på. Hvis du følger mine anvisninger og stiller spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget, så kommer du igennem det her med et stort udbytte.

Hvor meget tid skal jeg sætte af?

Du vil hurtigt opdage at træningen er rigtig dejlig for din krop, og det virker selvforstærkende på motivationen ;-)

For optimalt udbytte af træningen skal du sætte tid af til 2-3 træningspas i løbet af ugen af op til 1-1½ times varighed. Til gengæld sparer du transporttid til et fitness-center.

Strukturen er meget fleksibel, så du kan gøre dine træningspas kortere, hvis det er det, du kan passe ind. Eller tage lidt færre. Lidt er bedre end intet!

Hvad hvis jeg har en travl uge?

Du går ikke glip af noget, hvis du må springe en uges træning over - fordi træningen er online kan du bare genoptage din træning der, hvor du kom fra. Der er en smart funktion, så du kan markere hvilke du har gennemført, og derfor er det let at finde rundt i hvor langt du er kommet.

Hvilket træningsudstyr skal jeg bruge?

De fleste ting, vi bruger, har du sikkert i forvejen. Det er et ret beskedent hjemmetræningscenter du skal have.

I grove træk skal du bruge en træningsmåtte, en stor bold og en træningselastik. Når du har købt kurset får du en nærmere beskrivelse med mine anbefalinger til udstyr.

Kan jeg deltage selvom jeg har en funky krop?

Vi er ikke alle lige heldige med vores kroppe. Hvis du har nogle fysiske udfordringer kan der være enkelte øvelser, du er nødt til at springe over for at tage hensyn til din krop. Men i det store hele - hvis du kan holde til at ride - så kan du holde til størstedelen af øvelserne her.

Derudover får du flere live spørgesessioner, hvor det er muligt at få personligt vejledning i hvordan du klarer netop bestemte øvelser, der driller!

Argh, jeg kan ikke være med live - hvad gør jeg?

Bare rolig - den bliver optaget og ligger tilgængelig for replay i op til én uge efter.

Forud for en live er du altid velkommen til at sende mig en mail med spørgsmål, du ønsker jeg vender. Og derudover er der mange muligheder for spørgsmål i selve kurset, så du nok skal komme sikkert og godt igennem træningen.

Skal jeg have tidligere træningserfaring?

Uanset hvad, så vil du sandsynligvis møde en helt ny form at tænke træning på og støde på øvelser du nok ikke har prøvet før.

Og nej, det er ikke nødvendigt med tidligere træningserfaring. Alle øvelser bliver grundigt beskrevet og hvis der er noget, du er i tvivl om, er jeg der til at svare på spørgsmål. Du har endda mulighed for at optage en lille video for at få tjekket om du gør den rigtig.

Ligeledes kan du tage træningen i dit eget tempo, så du kan tage en uges træning flere gange indtil du føler at du har kontrol over øvelserne. Kvalitet frem for kvantitet.

Hvor længe har jeg adgang til kurset og træningsvideoerne?

Kurset bliver frigivet en uge ad gangen, men når først du har adgang fortsætter du med at have adgang lige så længe du ønsker det.

Du kan altså gentage dine yndlings-træningsvideoer igen eller, hvis du har holdt en træningspause, starte programmet helt forfra i dit eget tempo.

Julie Herold

“Når jeg rider lige efter Ryttertræning har jeg haft de bedste rideture - det er helt tydeligt at min hest mærker, at jeg har nemmere ved tingene.”

Springrytter

Synes du også det er tid til at gøre jobbet nemmere for din hest?

 

Så klik ind og tilmeld dig Ryttertræning og oplev forskellen!

Har du også kigget på

Udviklingsforløb

Kunne du tænke dig kontinuerlig udvikling med din hest med både undervisning og fysioterapi til din og dig selv? Så er dette den rette løsning for dig:

Udviklingsforløb 

Min blog

Med mange lærerige og tankevækkende indlæg, der kan få dig ud af starthullerne: 

75% fokus på dig

Guidede Ridelektioner

Få min stemme med til hest og bliv guidet igennem øvelser, der styrker din opstilling: 

Guidede Ridelektioner