Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Glade Ekvipager
CVR 33591004
Vitvedhedevej 1
8660 Skanderborg

Kontakt os på info@julieherold.dk.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail og Simplero platformen, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med GLS.

Produkter kan købes via Stripe med både VISA, Mastercard og Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@julieherold.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Der er 14 dages returret på varer. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@julieherold.dk og du vil få alle pengene tilbage. Der er ikke returret på online produkter og kurser og disse er personlige. Billetter til kurser og foredrag er ikke omfattet af returretten, men må gerne sælges til anden side.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Julie Herold. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.