hesteholdet

Design uden navn (16)

hestens livskvalitet findes i høj grad i de andre 23 timer

Vi kan gøre meget godt for hesten når vi rider og træner den - men hvis ikke dens basale behov er opfyldt får du aldrig en glad atlet. Jo før du skaber nogle gode betingelser for din hests individuelle behov jo større er chancen for at du navigerer udenom "livstilssygdomme", unoder og farlig adfærd samtidigt med at du får en hest i trivsel.

Det kan nogle gange kræve nogle kompromisser at skulle lægge sit hestehold om eller tage hensyn til specielle behov. Men det behøver hverken at være tidskrævende eller dyrt at skabe nogle gode rammer for din 4-benede ven, der tilgodeser dens natur og sundhed.

Min hemmelighed ligger i skræddersyede løsninger og smarte påfund til hestenes foldindretning. Du kan sagtens komme langt på egen hånd, men hvis du har lyst til at skyde genvej og få løsninger på problemer, du slet ikke har forestillet dig endnu, så er jeg klar til at rådgive dig.

Jeg er fysioterapeut til både mennesker og heste (og ved derfor en hel del om sygdomme og skader), har haft vandrefolde i 10+ år, opstaldning med 10-14 heste med forskellige behov samt holdt foredrag og rundvisninger om vandrefolde og alternativt hestehold siden 2016. Jeg har prøvet alle fejlene - og jeg har fundet smarte, tidsbesparende og økonomiske løsninger til at imødekomme de fleste udfordringer og skabe glade og sunde heste.

Design uden navn (17)
Runde ikoner hjemmeside (22)

haps nogle af alle mine ideer og smarte opfindelser

I Facebook-gruppen "De Andre 23 Timer" kan du hente inspiration og få gratis hjælp og rådgivning af mig og andre dedikerede hesteejere, der ønsker det bedste for deres guld.

Alle, med interesse for at forbedre deres hests livskvalitet, er velkomne i gruppen. Du finder den lige her:

Hop ind i "De Andre 23 Timer - om hestemanagement, sundhed og et inspirerende hesteliv"

bestil en vandrefolds-konsultation

Føler du dig overvældet af forskellige behov i dit hestehold? Står du med en syg hest, der har brug for en livsstilsændring? Ønsker du at skabe de bedste betingelser for din(e) hest(e)?

Så tøv ikke med at hive fat i mig; jeg kommer både ud til dig og laver online konsultationer, hvor vi i fællesskab finder løsninger, der passer til både dine behov og din hests behov.

Du kan kontakte mig lige her for at arrangere at besøg i din stald eller en online konsultation.

Runde ikoner hjemmeside (18)
Runde ikoner hjemmeside (21)

kom med til vandrende foredrag i vandrefolde + workshop

Få syn for sagen, stil alle de spørgsmål du har og kom hjem med hoved fyldt med ideer.

Hver år holder jeg 1-2 foredrag om vandrefolde og alternativt hestehold. Det er et vandrende foredrag, hvor vi går rundt på mine vandrefolde. Du får lov at kigge, pille og stille alle de spørgsmål du vil mens jeg deler ud af mine 10+ års erfaring med kreative løsninger for at skabe trivsel for alle heste.

Som noget nyt tilbyder jeg også en efterfølgende workshop, hvor vi sætter os ved tegnebrættet og arbejder på dit konkrete hestehold.

Datoer for 2024 er endnu ikke fastlagt. Hold øje med nyhedsbrevet for yderligere information.

Design uden navn (19)