udviklingsforløb

Design uden navn (16)

igennem udviklingsforløbet fremmer du

 • Glæden ved arbejdet for hest og rytter
 • Din viden om sund træning for hesten
 • Større bevidsthed om brugen af dit sæde og din krop
 • Bedre fysisk funktion af både dig og din hest
 • Større samhørighed og en blødere kontakt
 • Mere harmonisk ridning
 • Lette hjælpere, der er stort set usynlige
 • Din egen kropskontrol og evne til at bruge dit sæde

udviklingsforløbet er for dig, der vil skabe en forandringJeg skræddersyet det forløb dig og din hest har brug for, så i kan komme igennem en rivende udvikling og forandre jeres samarbejde med holdbare og langsigtede løsninger.

Hvad end i drømmer om mere harmoni, skal bruge hjælp til at komme ud af negative skadespiraler eller om du ønsker at opbygge en stærk ridehest – så er jeg her, klar til at guide dig.

Vi sammensætter forløbet med det, der er brug for af fysioterapi til hest og rytter, rideundervisning og undervisning i træning af hesten fra jorden med gymnasticering, longering, bomme m.m., 1:1 teori samt øvelser og træning til rytterkroppen.

Design uden navn (17)

mød nogle af ekvipagerne, der er eller har været i et udviklingsforløb

Glade Ekvipager Runde ikoner (7)

marie & cheval

Marie og Cheval har jeg arbejdet med i en årrække. Cheval har haft sædstrengsadhærance, hvilket har påvirket hans kropsholdning samt hans lyst til at arbejde.

Med Cheval har vi arbejdet med longering, jordtræning, bomtræning, fysioterapeutisk behandling og senere ridningen, hvor fokus har været på hvordan Marie kunne bruge hendes krop til at optimere Chevals bevægelser.

I løbet af årene har vi arbejdet med temaer som læringsteori, stresshåndtering, træningsplanlægning, anatomi og biomekanik, rytterens opstilling og indvirkning, jordtræning og meget meget mere.

nanna & wilma  

Nanna og Wilma møder du også i videoen ovenfor. Wilma mødte jeg da hun var i genoptræning efter en bagbensskade og Nanna ønskede at udvikle sin krop, så hun kunne ride Wilma bedre. Wilma var meget ude af balance, meget på forparten og tung at styre.

Vi har arbejdet med Wilma primært igennem ridning med enkelte øvelser fra jorden og lidt træningsøvelser til Nannas krop og løbende fysioterapi til Wilmas krop. Derudover har vi også i fællesskab lykkes med at ændre i nogle management rutiner, der gjorde at Wilma blev normalvægtig. I ridningen har fokus været på at træne Wilma i at balancere sin krop bedre og gøre forparten mere fri og smidig igennem gymnasticerende øvelser og sidebevægelser.

Wilma er gradvist blevet smidigere, stærkere og en bedre og mere fintfølende ridehest til stor glæde for Nanna.

Glade Ekvipager Runde ikoner (71)
Glade Ekvipager Runde ikoner (70)

henriette & stormy  

Stormy kom jeg først ud til grundet adfærdsproblemer. Han viste sig at have tydelig muskelassymmetri i bagparten og blev sendt videre til dyrlæge, som fandt et gammelt brud af bækkenet, der kunne forklare assymmetrien. I samarbejde med dyrlægen testede vi om han virkede smertepræget, hvilket han ikke umiddelbart gjorde.

Siden har vi arbejdet på flere fronter; 1) Stormy’s forventninger til ridning og hans forståelse af signaler – i bund og grund har vi tilredet ham forfra, og 2) opbygge Stormys krop til at arbejde bedst muligt ud fra hans forudsætninger. Dette har inkluderet både fysioterapi, jordtræning og longering. Forudsætningen for arbejdet med Stormy har hele tiden været at gøre træningen så behagelig for ham og undgå et højt fysisk pres, hvilket Henriette har arbejdet rigtig godt med.

Nu er Henriette endeligt kommet i gang med ridningen – og Stormy virker fortsat glad og smertefri.

Design uden navn (16)

dine muligheder

Enkeltbooking

fra 500 kr

per gang

Du booker bare en lektion når det passer dig – men det kræver at jeg sidst har set dig og din hest indenfor de sidste 6 måneder i anden sammenhæng. Er det længere tid siden skal du booke en indledende ridelektion først.

5 klip

fra 450 kr

per gang

Du køber et klippekort med 5 klip – enten til brug her hos Glade Ekvipager eller der hvor din hest bor.

Klippene skal være brugt indenfor 3 måneder.

Klippekortet koster 2250 kr + evt. kørsel.

10 klip

fra 400 kr

per gang

Du køber et klippekort med 10 klip – enten til brug her hos Glade Ekvipager eller der hvor din hest bor.

Klippene skal være brugt indenfor 6 måneder.

Klippekortet koster 4000 kr + evt. kørsel.

Månedsabonnement

fra 400 kr

per gang

Du får hver måned 2 klip, som du booker når det passer dig og du slipper for at skulle have mange penge op af lommen på én gang samtidigt med at du sparer penge.

Månedsabonnementet koster 800 kr per måned + evt. kørsel.

Glade Ekvipager � Logo ikon � Gennemsigtigt

sådan kommer du i gang med dit udviklingsforløb

Inden vi starter et udviklingsforløb op for dig og din hest skal jeg have set dig og din hest i anden sammenhæng, typisk til en fysioterapeutisk session.

Hvis jeg ikke har set dig eller din hest før kan du booke en indledende lektion, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

En indledende lektion varer 60 minutter og koster 600 kr + evt. kørsel.

Du booker din indledende lektion ved at skrive til mig herunder.

Din besked er sendt afsted - jeg vender tilbage indenfor 3 hverdage.

Små runde ikoner (3)

det med småt  

Kørsel koster 100,- kr per sted per gang og betales samtidigt med klippekortet/abonnementet.

Et klip med kørsel dækker over 40 minutters udvikling på din hests opstaldningssted og kan bruges på følgende: Fysioterapi til din hest, rideundervisning eller undervisning i jordtræning og longering, 1:1 teori, øvelser og træning til rytterkroppen. Bliver jeg adviseret i forvejen og har du et passende lokale kan jeg også medbringe briks til fysioterapi og akupunktur.

Et klip hos Glade Ekvipager dækker over 40 minutters udvikling hos Glade Ekvipager og kan bruges til følgende: Fysioterapi til din hest og til dig selv (inkl. akupunktur), rideundervisning eller undervisning i jordtræning og longering, 1:1 teori, øvelser og træning til rytterkroppen samt onlinecoaching.

Du booker selv din tid igennem den online booking portal efter du har købt klippekort eller opstartet abbonnement (medmindre du booker en indledende lektion). Du finder den her eller i toppen af siden.

Hvis jeg skal køre ud skal din hest bo indenfor 30 km af Vitvedhedevej 1, 8660 Skanderborg og du skal vælge den rute, der er nærmest dig (starter med “Udkørende”). Bor din hest indenfor 5 km kan du melde dig på alle ruter med Skanderborg. Ved udkørende er bookede tider altid kun ønsker, 

Du skal booke din tid senest 2 dage før for udkørende, hvor tidsplanen bliver lavet. Når først du har fået din tid er dit klip brugt.

Skulle det ske at du bliver syg eller forhindret med kort varsel kan jeg træne, ride eller behandle hesten, hvis andre kan klargøre den, eller en anden rytter samme sted kan tage pladsen. Ved hestens sygdom eller skade kan lektionen benyttes til 1-til-1 teori, manuel behandling af hesten, arbejde med genoptræningsøvelser (hvilket jeg stærkt anbefaler ved skadesforløb) samt øvelser og træning til og for rytterkroppen. Ved min eventuelle sygdom eller eventuelle aflysninger fra min side bliver klippene returneret til brug en anden dag eller tilsvarende dele af beløbet refunderet. Ved ringe vejr/baneforhold kan lektioner benyttes ligesom ved hestens sygdom eller skade.

Når du ikke at bruge dine klip inden klippekortets udløb eller indenfor den pågældende måned ved abonnement går disse klip tabt.

Abonnementet bliver sat i bero i juli måned i forbindelse med sommerferien, hvis det ønskes.

Design uden navn (19)