inspiration

Skal din rideklub eller stald inspireres og udvikles?

Med Glade Ekvipagers workshop får i både ny viden og hands-on erfaring med at bruge det i praksis til gavn og glæde for både hest og rytter.

Til en workshop med Glade Evipager er der både levende teoretisk undervisning, praktiske øvelser, demoer samt hands on træning i mindre grupper. En workshop kan udvides til en- og todages kurser med enelektioner efterfølgende. Emnerne kan skræddersyes til lige netop jeres behov eller i kan vælge en af følgende:

Design uden navn (17)

rytterens krop og indvirkning

I denne workshop arbejder vi med at skabe en bedre forbindelse til vores egen rytterkrop og den måde vi påvirker hesten. Workshoppen indeholder både teoretisk undervisning i rytterkroppens anatomi og opstilling, guidede øvelser i grupper, der øger vores kropsbevidsthed, symmetri og indvirkning og slutter af med 1 times Ryttertræning.

📅 3,5 time inkl. pauser
Runde ikoner hjemmeside (9)
Glade Ekvipager Runde ikoner  (46)

gymnasticering af hesten fra jorden

Med gymnasticering fra jorden kan vi skabe afspænding, kropsbevidsthed, løsgjorthed, symmetri og samling. I denne workshop gennemgår vi grundstenene til sund træning fra jorden som et supplement til ridehestens øvrige træning. I løbet af workshoppen bliver deltageren klædt på til at bruge gymnasticering fra jorden effektivt med den teoretiske viden om hvad og hvorfor samt praktisk øvning med hinanden og med heste.

📅 3,5 time inkl. pauser

hestemassage til husbehov

Få styr på din hests anatomi og lær teknikker til at løsne spændinger og hjælpe din hests restitution med massage til husbehov. Her får deltageren kendskab til alle de store muskelgrupper i hestens krop og lærer at vurdere musklens kvalitet og spændingsgrad - noget, der kan være med til at afsløre skader i opløbet. Vi gennemgår flere blide og effektive massageteknikker, som kan bruges til at løsne spændte muskler, øge blodgennemstrømningen, lindre ømme muskler og mindske restitutionstiden.

📅 3,5 time inkl. pauser
Glade Ekvipager Runde ikoner  (57)
Glade Ekvipager Runde ikoner  (55)

bomtræning som sund og varieret træning

Udvid træningsmulighederne uendeligt med bomtræning. I denne workshop bliver deltagerne klædt på til at komme sikkert i gang med bomme og hvordan man udvælger de rigtige bomøvelser og tilpasser den, så man får den ønskede effekt af træningen. Workshoppen indeholder teori om vigtige dele af hestens anatomi, træner øjet til at vurdere hestens bevægelse samt praktisk træning med heste og bomme så alle bliver trygge i at bruge bomme som en del af en sund varieret ugentlig træningsmetode.

📅 3,5 time inkl. pauser
Design uden navn (16)

interesseret i en workshop?

Udfyld formularen med dine tanker, så finder vi sammen en løsning, der passer til din rideklub eller stald.

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Design uden navn (19)