Webinaret er for dig, der ønsker at lære mere om hvordan du bruger bomme til at understøtte en sund og opbyggende træning af din hest. Bomme kan bruges på rigtigt mange måder - og nogen af dem er deciderede uhensigtsmæssige for din hest.

Men det får du sjældent at vide, når din dyrlæge eller behandler anbefaler dig at bruge bomme i træningen af din hest - ligesom de også sjældent fortæller dig hvad formålet med bommene er og hvordan du skal bruge bommene til at træne din hest.

Den mangel på viden skal der gøres op med - og derfor inviterer jeg dig til at deltage i dette webinar, der kun koster dig din email.

Meld dig til nu og modtag replay med det samme!

Untitled 1

Jeg hedder Julie Herold og er foruden fysioterapeut også en stor hestenørd.

De sidste år har jeg brugt på at videreuddanne mig til veterinær fysioterapeut hos Liverpool Universitet - hvis corona tillader er jeg færdig med min diplom til september 2021. Jeg er altid på jagt efter ny læring og videreuddanner mig konstant for at levere den nyeste viden til mine kunder.

Min store passion er at optimere hestens og rytterens præstation igennem evidensbaseret vidensformidling, rideundervisning, træning og fysioterapi til hest og rytter.

Jeg har mange års erfaring med undervisning i ridning og samspillet imellem hest og rytter. I min rygsæk har jeg bla. uddannelser til Centreret Ridning level 1 instruktør, BBH Basisinstruktør og yoga-instruktør - alt sammen viden og erfaringer, der kommer dig til gode.

Veterinær Fysioterapi

Igangværende - diplom/master påbegyndt i 2018 v. Liverpool Universitet.

Human Fysioterapeut

v. VIA University College Aarhus, 2017.

Yoga instruktør

v. Hari Om Vidya Yoga School India, 2017.

BBH Basisinstruktør

v. Susan Kjærgaard, 2014

Centreret Ridning instruktør

v. Deb Moynihan, 2013.

Akupunktør (human)

Igangværende - v. Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi

Har du også kigget på

Guidede Ridelektioner

Få min stemme med til hest og bliv guidet igennem øvelser, der styrker din opstilling: 

Guidede Ridelektioner

Bomkurset

Der lærer dig at bruge bomme til forskellige formål i træningen af din hest: 

Bomme med omtanke 

Fysioterapi til din hest

Har du en ønske om at optimere din præstation eller har du en mavefornemmelse der siger dig at din hest ikke er tip top? Så kan fysioterapi hjælpe jer videre.

Fysioterapi til hesten