Når du vil have en stærk og holdbar hest,

du kan ride med harmoni og glæde,

skal du starte med viden.

 

Den har jeg. Lad mig hjælpe dig i gang.

Det sker lige nu

De Hyppigste Rytterfejl
- og hvordan du retter op på dem

75% af succesen i ekvipagens fælles præstation stammer fra dig; rytteren. Når du rider godt, går din hest godt.

Kom med til et gratis minikursus, hvor du lærer din rytterkrop bedre at kende og får øvelser, du kan lave på måtten og til hest, der hjælper dig med at rette op på de gængse rytterfejl.

Det gratis minikursus foregår inde i Harmonisk Ridekunst gruppen d.3.-6. januar 2022.

Hop ind i Harmonisk Ridekunst med det samme

Det populære 12 ugers udviklende forløb for din rytterkrop starter op igen

Få styr på din krop og boost dine ridefærdigheder med træning til dig: Ryttertræning starter op igen d.13. januar 2022!

Du får 12 uger smæk fyldt med kropslig læring, styrke, smidighed og øvelser, der løfter din ridning til et nyt niveau.

Resultatet er, at du løfter din ridning, gør jobbet nemmere for din hest, kommer af med dine dårlige rytter-vaner og øger din præstation.

Reserver din plads allerede nu

Vi har en enkelt ledig plads til den rette vallak

Vores eftertragtede luksus-løsdrift har en enkelt ledig plads til en vallak i en harmonisk og velfungerende flok på i alt 7 vallakker af forskellige racer.

De nyder livet i løsdrift med gode mudderfrie bevægelsesmuligheder på stisystemer/vandrefolde/PP året rundt med wrapfodring 6-8 gange i døgnet.

Og rytteren har også gode forhold med opvarmet sadelrum/rytterstue, velfungerende ridebane og gode turmuligheder. Derudover har vi hyggelige "striglebokse" og vandspiltov og løbebånd m.m. på vej.

Læs mere om opstaldning her

Se hvad Glade Ekvipager har at tilbyde

Til hesten

Kunne du tænke dig hjælp til at udvikle din ridning videre? Konkrete øvelser til at genoptræne din hest? Mangler du et meget udførligt katalog over bomøvelser? Har din hest fået en skade?

Julie er en stor hesteNØRD og i den sidste fase af hendes uddannelse til veterinær fysioterapi hos Liverpool universitet, som er ret omfattende! Med al hendes viden har hun skabt nogle lærerige og håndgribelige ydelser til din hest.

Se hvad Julie kan tilbyde din hest

Til Rytteren

Døjer du som rytter med smerter eller skævheder i din krop? Vil du have muligheden for at blive en smidigere, stærkere og bedre rytter hjemme fra din stue? Mangler du en stemme i øret til at fortælle dig hvordan du skal sidde?

Så kan Julie hjælpe dig videre. Julie er uddannet human fysioterapeut og har mange års erfaring med undervisning af mange forskellige typer af heste og ryttere - og på den baggrund har hun lavet nogle super gode tilbud til lige netop dig som rytter.

 Se hvad Julie kan tilbyde dig

 • Glade Ekvipager

  “Jeg var ved Julie I mandags hvor hun fik noget af et projekt. Jeg har nemlig mange ledsmerter som jeg har døjet med det meste af mit liv, her især et knæ der gør min hverdag stram, men efter en gang med Julie følte jeg der var håb for min "gamle" krop igen.

  Julie er utrolig rar og får en til at føle sig rigtig godt tilpas, selvom jeg sad i tights og BH. 😉
  Julie kom ind på rigtig mange punkter, og var meget god til at illustrere og forklare, så man altid vidste hvad hun mente, og vidste hvad hun gjorde ved ens krop, som jeg personligt var meget fan af.

  Efter første gang hos Julie havde jeg en helt ny følelse i min krop. Der var sat gang i muskler som jeg ikke har brugt i mange år på grund af dårlig holdning og kompensation af andre smerter.”

  Rytterfysioterapi

 • Glade Ekvipager

  “Jeg havde gennem længere tid ledt 'højt og lavt' efter en underviser, som kunne lære mig at ride min hest på en måde som var god for mig og aller bedst for hesten. Jeg havde ret klare idéer om hvad og hvordan jeg IKKE ville lære. For mig er det vigtigt, at respekten for hestens væsen, indlæring og fysik/biomekanik er i højsædet. At alt foregår positivt, roligt og uden straf...
  Jeg havde flere gange kigget på Julies hjemmeside og vidste at det var præcis sådan en undervisning jeg ønskede. Kombinationen af BBH-metode og centreret ridning virkede for mig ideel.
  Allerede efter de første lektioner mærkede jeg tydelig forandring, både på hesten og mig selv. Julies rolige, tålmodige og sikre måde at forklare og guide på, gjorde at det var let at forstå og arbejde videre med.”

  Rideundervisning

 • Glade Ekvipager

  “Julie har hjulpet mig med både min ridning og med trailerlæsning af min hest. Julie er utrolig nærværende og rigtig dygtig til at komme med konkrete forklaringer på hvad hun vil have en til at gøre. Der er en stor ro over hende og hun er god til at dele træningen op i små bidder, så både hest og rytter kan følge med. Derudover er hun super god til at tage udgangspunkt i hvor hest og rytter er her og nu og ændrer sit fokus alt efter hvad der er behov for. Julie er meget ’allround’ og har både kunne hjælpe mig med min egen krop og opstilling, min hests adfærd og med hvordan min hest bruger sin krop. Jeg giver derfor Julie mine varmeste anbefalinger.”

  Rideundervisning

 • Glade Ekvipager

  “[...] Nu foregår det på hestens præmisser: Jeg skal holde fokus og arbejde med min vejrtrækning - når hesten er usikker på, hvad jeg ønsker af den, arbejder vi med analyse af, hvordan jeg på systematisk vis med positive belønninger tydeligt viser hesten, hvad den skal. Jeg går ikke fra undervisningen med en oplevelse af ”æv, det gik da rigtig dårligt i dag!” – det er blevet sjovt, jeg lærer noget om både hesten og mig selv og får altid konkrete opgaver at arbejde videre med. Mit forhold til hesten er forandret til mere glæde, taknemmelighed, lyst og inspiration til fortsat at udvikle mig selv som rytter.”

  Rideundervisning

 • Glade Ekvipager

  “Julie har de sidste 6 måneder undervist mig og min noget sensitive og udad reagerende ung hoppe. Og var det ikke for Julie tror jeg allerede jeg havde givet op! Julie har en ro og måde at læse hesten på, som er imponerende, og jeg stoler 100 procent på hendes vurdering af hvad vi har brug for. Hun har lært mig nogle grundlæggende øvelser, som giver både mig og min hest et rigtigt godt udgangspunkt for at, med små skridt, at komme videre mod springningen, som er målet. Men Julie har lært mig at ting tager tid, og nogle gange må man lave om på sine planer :-) Hun er tålmodig, og den tålmodighed giver hun videre til den ekvipage hun underviser.”

  Rideundervisning

Untitled 1

Jeg hedder Julie Herold og er foruden fysioterapeut også en stor hestenørd.

De sidste år har jeg brugt på at videreuddanne mig til veterinær fysioterapeut hos Liverpool Universitet - hvis corona tillader er jeg færdig med min diplom til september 2021. Jeg er altid på jagt efter ny læring og videreuddanner mig konstant for at levere den nyeste viden til mine kunder.

Min store passion er at optimere hestens og rytterens præstation igennem evidensbaseret vidensformidling, rideundervisning, træning og fysioterapi til hest og rytter.

Jeg har mange års erfaring med undervisning i ridning og samspillet imellem hest og rytter. I min rygsæk har jeg bla. uddannelser til Centreret Ridning level 1 instruktør, BBH Basisinstruktør og yoga-instruktør - alt sammen viden og erfaringer, der kommer dig til gode.

Veterinær Fysioterapi

Igangværende - diplom/master påbegyndt i 2018 v. Liverpool Universitet.

Human Fysioterapeut

v. VIA University College Aarhus, 2017.

Yoga instruktør

v. Hari Om Vidya Yoga School India, 2017.

BBH Basisinstruktør

v. Susan Kjærgaard, 2014

Centreret Ridning instruktør

v. Deb Moynihan, 2013.

Akupunktør (human)

Igangværende - v. Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi